Wanneer we ons ongelukkig voelen, is onze reflex om daar vanaf te komen door te troosten, te verklaren, te verzachten. We gaan er mee in gevecht. Onze werkwijze is juist dat elk gevoel mag bestaan. Door het te doorvoelen, te durven ervaren, krijgen we bewustzijn over deze gebieden. Waar ze vandaan komen, waar ze voor staan zodat we steeds meer de bewuste leiding krijgen over ons onbewust geschapen lijden. Dit kan alleen in de gezamenlijkheid omdat deze gebieden van ons allemaal zijn.

Daarom zijn wij behalve begeleider en voorganger ook degene die hetzelfde proces gaan als onze gasten en is er wat dat betreft volkomen gelijkheid.

Tijdens de bijeenkomst werken we met de gechannelde boeken en de 108 kaarten van het scheppingsverhaal.

Vanaf 11-11-22 houden we elke 11e van de maand een openbare bezieldag. Ervaar hoe het is om samen naar het midden te delen, een bijzondere beleving voor individuen, duo’s en/of groepen. Deze live bezieldag is van 11.00 tot 13.00 uur in Nijmegen.

Kosteloos & graag van te voren aanmelden via het contactformulier op deze website.

Tijdens een bezieldag ontstaat een midden waarin de individuele ikken samen komen en alles mag bestaan. Elke bijeenkomst bestaat uit verschillende elementen: de 108 kaarten van het scheppingsverhaal, een ronde met de talkingstick, een channel  en we maken gebruik van de boeken.

Wij geven het consult samen en we maken o.a. gebruik van onder andere de 108 kaarten van het scheppingsverhaal en de boeken. Ook is het mogelijk om via Whatsapp of telefonisch ons te consulteren.

Channelen is een fenomeen waarbij een medium als spreekbuis fungeert voor de onstoffelijke wereld. Marijke Vonk ontvangt als medium doorgevingen van de geestelijke wereld, een groep die zich “Wij Die U Zijn” noemen. Tijdens een bijeenkomst is er een mogelijkheid tot het stellen van persoonlijke vragen aan deze groep.

Aanwezig zijn binnen al dat is, zal u verlossen van uw lijden.

Bezielen