De gechannelde boeken Het Elfde Licht en Parels in de Hel geven informatie over onze strijd op aarde en waarom we het soms als zo lastig of donker ervaren. Beide boeken maken duidelijk dat, ondanks alle pogingen om ons zelf gelukkig te maken, we nog steeds een diepe, terugkerende en onverklaarbare pijn ervaren, ‘zielepijn’ genoemd. Deze pijn is van ons allemaal en daarom in je eentje niet te dragen, laat staan te  genezen waardoor we gevangen blijven in duale gedachtegangen van ik en jij, goed en fout, menselijk en goddelijk. Alleen samen zijn we in staat om deze velden van dualiteit te betreden en zo het wonder te creëren van de liefde zónder voorwaarde: de wond wordt het wonder.

Het Elfde Licht

De ontmoeting tussen Marijke Vonk, werkzaam als helderziend sociotherapeute en Huib de Haas van Dorsser, eerstelijnspsycholoog en haptonoom, heeft geleid tot dit bijzondere boek. Marijke heeft als medium contact met delen van haar zelf in de geestelijke wereld onder de naam Wij Die U Zijn. In de doorgevingen die Marijke ontvangt, spreekt deze groep over het Elfde Licht dat nu naar de aarde komt. Het licht is fel en de boodschappen zijn regelmatig heftig en schokkend. Heftig soms in zijn taalgebruik, schokkend omdat het alle ideeën en overtuigingen over hoe het leven hier op aarde in elkaar zit, met name over goed en fout, licht en donker, liefde en angst op zijn kop zet.

Wij leven in een bijzondere tijd, waarin we allen uitgenodigd worden om zonder een enkele voorwaarde lief te hebben. Een nieuwe tijd waarin we als mensheid bewegen van schijnbare verdeling naar heling naar een geheeld geheel.

Dit boek geeft een volkomen nieuwe visie op ziektes en aandoeningen. Deze zijn de onbegrepen taal van de ziel die we weer kunnen leren verstaan door het voelen te gaan eren. De verloochening van dit vrouwelijke aspect van ons wezen heeft veel lijden en onder andere het ontstaan van de huidige psychiatrie tot gevolg gehad.

Het wederom toelaten van de immense kracht van het voelen zal uiteindelijk een einde maken aan alle lijden op de wereld binnen het spel dat leven op aarde heet.

“Het boek dat u in handen houdt laat een unieke schoonheid zien en de herinnering aan Thuis.”
Steve Rother

Prijs €19,50
Excl. €6,75 verzendkosten

Parels in de Hel

Parels in de Hel is het vervolg op Het Elfde Licht (2010) en opent nieuwe wegen die leiden naar de verlossing van onze diepste zielepijn. Ondanks al onze pogingen om in ons eentje al onze emotionele pijnen op te lossen, ervaren veel mensen nog steeds een diepe terugkerende, vaak onverklaarbare pijn.

Dit boek maakt duidelijk waarom deze ‘zielepijn’ in ons eentje niet te dragen is, laat staan te genezen, hoezeer we ook allemaal ons best doen en gedaan hebben. De pijn van de ziel is enorm omdat we nog steeds gevangen zitten in duale gedachtegangen dat er een goed en fout bestaat, een schuld en een onschuld, et cetera. Het  diepe verlangen om de dualiteit te ontstijgen, kennen we allen. 

Alleen samen zijn we in staat om deze velden, waarin de dualiteit nog is, te betreden en dan het wonder te kunnen ervaren dat de dualiteit haast als vanzelf wordt opgeheven. Ik ben verlost.

Wij zijn bijzonder verheugd en diep geraakt door deze gechannelde informatie omdat gouden sleutels worden aangereikt om eindelijk eindelijk onze zielen te verlossen van het diepe lijden dat de dualiteit heeft veroorzaakt.

We mogen de hemel op aarde gaan scheppen doordat we het besef gaan dragen dat alles maar dan ook alles onze Onvoorwaardelijke Liefde waard is. Alles is goed, alles is God. Er is niets wat God niet is.

“Ontschuldig uzelf, ontschuldig u allen, durf te verkeren in de velden die u het kwaad noemt om zo collectief te gaan ervaren dat er nooit iets verkeerd was aan u, wie of wat dan ook.”

“Het tijdperk van de duale schepping is voorbij en u mag zich gaan verenigen met dat wat u waarlijk bent, door tezamen in elke ervaring te durven zijn.”

Prijs €18,95
Excl. €6,75 verzendkosten

 

Elfen van het Heldere Licht

“Elfen van het Heldere Licht” is een boek zowel voor volwassenen als voor kinderen. De sprookjes beschrijven op een lichte en luchtige wijze de grote mystieke thema’s van het leven. Waarom zijn wij op aarde? Wie zijn wij eigenlijk? Waar dient het leven voor? Wat is de hemel en wat is de hel? Ben ik de schepper van mijn leven?  Is het waar dat alles liefde is?

In heldere en begrijpelijke bewoordingen slaan de sprookjes een brug tussen hemel en aarde. Ze vertellen op een toegankelijke manier over het onbenoembare, over de wereld achter de zichtbare wereld die je kunt zien en horen als je achter de aardse werkelijkheid durft te kijken.

Prijs €10,00
Excl. €4,95 verzendkosten

 

Ode

Marijke Vonk geeft haar ervaringen en visioenen vorm door te schilderen en te dichten . Zo leeft, schildert en beschrijft zij haar eigen helingsweg, waar andere zoekenden herkenning in kunnen vinden. Haar schilderijen gaan over de diepe soms ook zware gang van mens zijn hier op aarde waarbij de ziel zijn (uit)weg zoekt. Het boek Ode laat een fullcolour selectie zien van haar werk.

Prijs €15,00
Excl. €6,75 verzendkosten

 

Beluister de channel “Goddelijk ervaren van het zelf.”

Beluister de channel “Stichting van de stilte.”

Beluister de channel “Vagevuur.”

Beluister de channel “Bange ikken.”